top of page
De-Lange-Hoeve-scaled.jpg

DE CAMPING

Camping Nix Hoeve ligt centraal gelegen in Het Land van Heusden en Altena. Maar dicht bij 'huis' is het ook mogelijk je je te vermaken.

 

Kaasboerderij De Lange Hoeve kun je bezoeken voor een rondleiding rond en in de boerderij en de kaasmakerij.

Graag op tijd reserveren!

 

Neem een kijkje in onze winkel, we  bieden meer dan alleen ambachtelijke boerenkaas. Streekproducten, zuivel, bier, wijn, delicatessen en nog veel meer.

 

En wanneer je vooraf reserveert kun je bij de Boerenzolder genieten van heerlijke lunch, diner of maak gebruik van een van onze arrangementen!

De-Lange-Hoeve-scaled.jpg

OMGEVING

In de directe omgeving van de camping is er ook veel te beleven, onder andere het mooie stadje Heusden. Heusden is echt nog een ouderwetse vestingstad waar je zeker een kijkje moet nemen!

Of maak vanuit Heusden een rondvaart over de Maas.

Ook dichtbij is er Kasteel Dussen en Slot Loevestein, beide toegankelijke voor publiek. 

 

Verder is de omgeving ideaal om ook lekker te gaan wandelen of te verkennen per fiets. 

Ook qua natuur heb je natuurlijk het Nationaal Park De Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur en de dieren die er leven.

22d6166dc7d05fc1f8e6c4777654627a26a9acaf

IN DE REGIO

In de regio is er heel veel te doen, het meest bekende is natuurlijk Attractiepark De Efteling. De Efteling is ongeveer een kwartiertje rijden met de auto vanaf de camping.

Verder zijn er ook nog een aantal steden die het meer dan waard zijn om te bezoeken, zoals Breda, Tilburg en Den Bosch. Deze steden liggen allemaal tussen de 20 en 30 minuten rijden van de camping.

 

Ook kan je een bezoek brengen aan Safaripark De Beekse Bergen waar je je waant in een exotische omgeving met bijzondere dieren.

Dit is ongeveer 35 minuutjes rijden vanaf de camping.

kopfoto-pardoes-en-pardijn-hartenhof-npf
bottom of page