IMG_0209 (2).JPG

De Sherpa Tent

Een heerlijke plek om rustig te overnachten in de natuur

Op onze pop-up camping hebben wij 5 tenten beschikbaar waar u lekker kunt overnachten in het Genderense weiland. De 5 tenten hebben allemaal een unieke naam vernoemd naar een boerderij dier zodat u makkelijk uw tent kunt vinden. Verder zijn ze ingericht met een bed waar u lekker tot rust kunt komen 's nachts, een keukentje buiten de tent om een maaltijdje klaar te maken en een koelkastje met vriesvak. Verder is er ook een terrasje om lekker te zitten en te eten.

IMG_4992.HEIC

Het Silohuisje

Overnachten in een unieke accommodatie

Altijd al willen overnachten in een unieke accommodatie? Op de Nix Hoeve beschikken wij over een silo die is omgetoverd tot een knusse 2 persoons vakantiehuisje. De silo beschikt over een comfortabel tweepersoonsbed, een eigen keuketje met 4 gaspitjes, een koel-vries combinatie en een airco voor de warme dagen en nachten. Verder is er ook nog een terrasje waar je heerlijk van de zon kan genieten. Ook is het mogelijk om een jacuzzi bij te huren.

IMG_0827.JPG

Hutje op de wei

Bijzonder overnachten bij de boer?

Dat kan in dit gezellige hutje op de wei. Midden in de weilanden van de Hoeve staat dit huisje. Waar u in alle rust kunt genieten van een heerlijke vakantie. Afgelopen jaar hebben wij deze caravan verbouwd en opgeknapt. Het huisje is van alle gemakken voorzien. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed, Het keukentje is ingericht met kookgerei, pannen, servies, bestek en een koelkast. Verder staan er in het huisje twee heerlijke leren fauteuils en een eettafel met daaraan twee stoelen. In het huisje zelf is geen badkamer of wc aanwezig. Hiervoor hebben we vlakbij een sanitair gebouw. Het sanitaire gebouw beschikt over een wc en douche voor eigengebruik. Parkeren van uw auto is gratis en kan op het terrein van de Hoeve.