top of page
geit loft tent _07B4618.jpg
LOFT PAARD LINKS_07B5083.jpg

FARM LOFT

Luxe kamperen in het weiland bij de boer 

Op camping hebben wij 3 Farm Loft tenten beschikbaar waar u lekker kunt overnachten in de Genderense natuur.

Alle 3 de tenten zijn volldig ingericht. Verder is er ook een terras om lekker te zitten en te eten.

TENT_07B5040.jpg

FARM TENT

Kamperen met een weids uitzicht

Onze Farm Tenten zijn standaard uitgerust met grote, comfortabele bedden, een complete keuken douchecabine en toilet, en een houten terras met meubilair. Ervaar hoe kamperen ook kan zijn, omringd door luxe en comfort. 

SILO_07B5115_edited.jpg

HET SILOHUIS

Overnachten in een unieke accommodatie

Altijd al willen overnachten in een unieke accommodatie? Op de Nix Hoeve beschikken wij over een silo die is omgetoverd tot een knusse 2 persoons vakantiehuisje met een comfortabel tweepersoonsbed, een eigen keukentje met 4 gaspitjes, een koel-vriescombinatie en een airco voor de warme dagen en nachten.

 

Verder is er ook nog een terrasje waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Ook is het mogelijk om een jacuzzi te huren, ga voor lekker luxe!

CAMPER EN CAMPERPLAATS 2_07B5121.jpg

CAMPERPLAATS

Ruime camperplaatsen met 6A 

De ruime camperplaats heeft een weids uitzicht. Sanitair vind je o.a. in een gedeelte van een grote schuur. Je hebt geen muntjes nodig voor warm water douche of afwas. Er zijn elektra verdeelkasten aanwezig met 6A. En centraal gelegen een afvoer voor vuilwater van een chemisch toilet. 

nix_tent_189183830.jpg

KAMPEERPLAATS

Lekker grote kampeerplaatsen met 6A 

Grote kampeerplaatsen met weids uitzicht. Sanitair vind je o.a. in een gedeelte van een grote schuur. Je hebt geen muntjes nodig voor warm water douche of afwas. Er zijn elektra verdeelkasten aanwezig met 6A. Voor mensen met een caravan is centraal gelegen een afvoer voor vuilwater van een chemisch toilet. 

bottom of page